Gruodžio 7 dieną darželyje vyko edukacinė valandėlė vaikams "Pažinkime paukščius drauge". Lektorius, ornitologas Gediminas vaikučiams vaizdžiai pasakojo apie sparnuočius, jų gyvenimo būdą, lizdų sukimą, mitybą ir dar daug kitų įdomių dalykų.

Lapkričio paskutinėmis - gruodžio pirmosiomis dienomis "Boružėlių", "Bitučių" ir "Kiškučių" grupių vaikučių laukė edukacinės išvykos į Pilialaukio sodybą, kepti kalėdinių meduolių. Vaikučiai ne tik mokėsi pasirinktom formelėm spaudyti iš tešlos meduolius, bet ir skanavo juos iškepusius, dekoravo bei parsivežė lauktuvių.

Prasidėjus Adventui ir Šv. Kalėdų laukimui darželyje vyko tradicinės advento vakaronės. Lapkričio 29-os, pirmos advento dienos, pavakarę senelius ir močiutes drauge vakaroti pakvietė "Boružėlių" ir "Kiškučių" grupės vaikučiai. "Bitučių" grupės vaikučiai su seneliais vakarojo gruodžio 4 dieną, mažieji "Voveriukai" - gruodžio 5-ąją. Vakarodami vaikučiai žaidė pirštukų žaidimus, sekė, dainavo pasakas be galo, giedojo giesmeles. Seneliai bei drauge vakaroti atėję tėveliai stengėsi įminti mįsles, mylavo anūkėlius ir vaikučius, ėjo drauge ratelių, prisiminė advento meto burtus. bei, džiaugdamiesi buvimu kartu, su vaikučiais gamino eglutėms žaisliukus.

Gruodžio 13 dieną "Boružėlių" grupės vaikučiai lankėsi Smėlio arenoje Vilniuje. Ten dalyvavo Vilniaus l/d "Rūta" organizuotame renginyje "Kalėdų futboliukas Havajuose", skirtame sportuoti, gerai leisti laiką ir susitikti su Kalėdų Seneliu.

Gruodžio 21-osios popietę darželyje vaikučius aplankė Kalėdų Senelis. Laukdami Senelio, vaikučiai į šventę susirinkusius tėvelius sveikino  giesmelėmis, eilėraščiais, dainelėmis, šoko bei vaidino kalėdines pasakas.  O pasirodžius Kalėdų Seneliui, žaidė, pokštavo drauge su juo ir džiaugėsi gautomis dovanėlėmis.